INDISPENSABLE - Eiger™

#1EIGLWP23CKN

Заштитни очила

Категорија: Swiss One Eyewear / INDISPENSABLE - Eiger™

Наслов

Заштитни очила

Опис

Eiger™ заштитни очила со спортски дизајн! Со вградена специјална Flexofit технологија и меки влошки околу рамките со цел да се зголеми удобноста, а да се намали лизгањето.
Извонреден премаз на заоблените леќи, широко видно поле и заштита на делот околу очите. Во пролог може да има и дихтунг и ремен за дополнителна заштита од прашина. Нуди дополнителна заштита од надворешни влијанија и ултравиолетови зрачења. Спорт или безбедност? Нема потреба да бирате!

Леќи: 
• Обликуван штитник
• Премаз 
• Оптимална странична покриеност
• Anti-scratch/ Anti-fog

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter