Заштитни чевли ЈОСИБА протект

#COMFORT S1P

Заштитни плитки чевли COMFORT S1P

Категорија: Заштита за нозе / Заштитни чевли ЈОСИБА протект

Опис

EN20345: 2011/S1P

Горен дел

велур кожа

Внатрешен дел

платно кое дозволува дишење

Заштита

композитна капица

Долен заштитен дел

кевлар платно

Влошка

мобилна

Ѓон

двојно бризган PU, антистатик, отпорен на лизгање, отпорен на масла и деривати, додаток за апсорбција на енергија во пределот на петата,

Големина

35-47

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter