Заштитни чевли ЈОСИБА протект

#START LOW S3

Заштитни плитки чевли START S3

Категорија: Заштита за нозе / Заштитни чевли ЈОСИБА протект

Опис

EN20345: 2011/S3

Горен дел

водоотпорна кожа

Внатрешен дел

платно кое дозволува дишење

Заштита

композитна капица

Долен заштитен дел

челично платно

Влошка

мобилна

Ѓон

бризган PU, антистатик, отпорен на лизгање, отпорен на масла и деривати, додаток за апсорбција на енергија во пределот на петата

Големина

35-47

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter