Плетени ракавици

#8805 FLEXIBLE FIT+

Заштитни ракавици FLEXIBLE FIT

Категорија: Заштита за раце / Плетени ракавици

Опис

NITRAS FLEXIBLE FIT+, плетени ракавици, сиви, црн специјална црна точкаста нитрилна навлака на дланките и прстите, плетен рендер, исклучително удобни, висока прецизност при работа, отпорни на лизгање, одличен квалитет.

EN 388 

Големина

6,7,8,9,10,11

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter