Prevent Заштитни ракавици

#Prevent R-903

Заштитни ракавици Prevent

Категорија: Заштита за раце / Prevent Заштитни ракавици

Опис

Prevent R-903, ракавица која е ткаена без рабови, со цел да се овозможи поголема удобност. Надворешниот слој е гума, која овозможува безбедно и цврсто држење на производот. Ракавицата е здебелена на палецот и показалецот, додека задниот дел е обложен со тенка гума.

Тежина на пар 125g
Допир на жешки предмети
Работа на ниски температури
Перење на 40°C
Големина: 9
Боја: портокалова
 


 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter