Заштита за глава

#AJE169-300-100

Заштитни шлемови

Категорија: Заштита за глава

Опис

EVO®3 Mining Safety Helmets шлем со супер цврста школка во комбинација со лизгачки OneTouch™ подесувач на големината лесен за ракување, за целодневна заштита во разни области на работењето.
Стандард: EN397 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter