Заштита за глава

#AJC240-000-100

Заштитни шлемови

Категорија: Заштита за глава

Опис

EVOLite® Linesman Helmets шлем со супер цврста школка за целодневна заштита во разни области на работењето, како работа на височина, изложеност на ветер и сонце, како и за работа на патишта. Подесувањето може да биде со лизгачки или кружен подесувач на големината. Шлемот може да биде со или без вентилација.

Стандард: EN 397 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter