Заштита за глава

#AJE030-000-100

Заштитни шлемови

Категорија: Заштита за глава

Опис

EVO®2 EN397 Safety Helmets, извонредно удобен шлем со супер цврста школка со лизгачки подесувач на големината, кој овозможува заштита во разни области на работењето. Шлемот може да биде со и без вентилација.

Стандард: EN 397

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter