Заштита за глава

#AJB170-D00-100

Заштитни шлемови

Категорија: Заштита за глава

Опис

EVOLite® with CR2™ and ID Badge Holder  шлем со пластичен, проѕирен држач за ID картички, во кој картичките може лесно да се вметнат со помош на лизгачкиот механизам. Може да се вметната стандардни картички.

- Држачот е водоотпорен
- Картичките лесно се менуваат
- Тежина околу 47г

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter