Заштита за глава

#AHB010-000-100

Заштитни шлемови

Категорија: Заштита за глава

Опис

Mk®2 Classic Safety Helmet, шлем изработен од политеилен кој е отпорен на UV зраци, 6 точки на подесување на ременот и лизгачки подесувач на големината.  Може да се вметнат и додатоци за заштита од звук и заштита на лице.

Ги задоволува стандардите: EN397, ANSIZ89, EN50365

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter