Заштита за глава

#ABT000-600-100

Заштитни шлемови

Категорија: Заштита за глава

Опис

Hardcap A1+™ CleanCap™, оваа извонредно удобна капа е нов иновативен производ за зaштита на глава од JSP. Капата е изработена така што ги задоволува последните стандарди. Аголните подесувачи овозможуваат оваа капа да одговара на секоја форма глава. Внатрешниот дел може да извади и да се пере. Рефлектирачките ленти даваат дополнителна видливост.

Стандард: EN812:1997+2001

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter