REVOLUTION

#WWE011

Женски панталони

Категорија: CHEROKEE & DICKIES MEDICAL / REVOLUTION

Наслов

Женски панталони

Опис

Тренди и модерни панталони со мрежеста тkаенина на еластичниот појас, 2 предни и задни џебови, карго џеб и рефлектирачки јамки за инструменти. 

Колекција: WW Revolution
Модел: Modern Classic
Должина на ногавица: 73.5 см
Висина на панталони: Natural Rise
Број на џебови: 5 
Појас: Еластичен појас
Ногавица: Tapered Leg, 30 см
Состав: 78% Polyester / 20 % Rayon / 2% Spandex Twill
Се пере во машина со слични бои, не се белее и се пегла со ладна пегла доколку е потребно.

Цена:  1.940,00 денари

Брендирање

Можност за брендирање со ваше лого

Големина

XXS -3XL

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter