• darkblurbg
  заштитна опрема
  Квалитетна и удобна заштитна опрема која создава чуство на
  безбедност при секоја работа
 • darkblurbg
  Заштита за нозе
 • darkblurbg
  Работни униформи
  Производство на заштитни работни униформи по барање

Нови производи

Категории на производи

Препорачуваме

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter